Vragen over arbeidsrecht?

Neem contact met ons op

Visie op arbeidsrecht

Uitleg visie

Het arbeidsrecht is een complex rechtsgebied dat continue in ontwikkeling is, waardoor u als werknemer of ondernemer steeds vaker geconfronteerd wordt met gewijzigde regels. Ontslag, medezeggenschap, arbeidsongeschiktheid en de (on)mogelijkheden tot het aangaan van flexibele arbeidsrelaties zijn dermate ingewikkeld gemaakt, dat het voor een gemiddelde werkgever of werknemer niet meer te doen is om de eigen situatie te beoordelen en verstandige keuzes te maken.

De juridisch adviseurs van DVG Dienstverlening BV staan u hierin graag bij, als adviseur maar ook als sparringpartner.

De langdurige relaties die DVG Dienstverlening BV met haar cliënten heeft, staan voor enerzijds een loyale en betrokken aanpak, maar bovenal ook voor eerlijk advies. Zowel de mogelijkheden als de onmogelijkheden worden eerlijk gecommuniceerd, zonder dat er gouden bergen in worden betrokken.

DVG Dienstverlening weet wat ondernemers en hun ondernemingen bezig houdt, waarbij de communicatie via korte lijnen en een hoge mate van toegankelijkheid centraal staan.

Bovendien is binnen het arbeidsrecht vaak een snelle en goede oplossing is vereist, die gekenmerkt wordt door een praktische en oplossingsgerichte aanpak.